Witam przeglądając na forum temat mrugjącej kontrolki świec żarowych nie doczytałem się podobnego problemu jaki mnie spotkał...zregóły chodziło o automat stopu i po krzyku....wiem że bez VAGa póki co nic nie narobie.A dopadło moją Skodę coś takiego...przy zimnym silniku kontrolka świec szybko gaśnie auto zapala i jak by paliło nie na wszystkie cylindry...za chwiłe silnik pracuje oki a zaczyna mrugać kontrolka....auto w trakcie jazdy nie ma mocy....Dopadło coś takiego kogoś jeszcze??
...JEDEN WARRRRCZY DRUGI TRĄĄĄBI A OCTAVIA KOMBII...
Kumpel miał tak w nowym crafterze. Wyprzedzamy a tu nagle miga kontrola swiec żarowych spadek mocy i nie mozna przyspieszyć. Jedynie redukcja nas uratowała i gaz w podłodze. I tak kilka razy podczas trasy. obstawiam wtryskiwacze ? Nie wiem czy to na pewno bo dostał nowego i nie było tematu.
Zarabiam - podatek, lokata - podatek, kupuje auto -podatek, benzyna - 3zł podatku, sprzedaje samochód podatek. Ile % zostaje z moich pieniędzy ? 20% ?
seba12a, areek85, dobrze piszecie...bład iglicy wtrysku był czy coś koło tego wyszło że sie nie domykała a czemu??padniecie...jakiś zwirz dobrał się do kabelka tak go ugryzł że na 1 rzut oka nie było widać by był uszkodzony :diabelski_usmiech
...JEDEN WARRRRCZY DRUGI TRĄĄĄBI A OCTAVIA KOMBII...
Komentarz